Casio

  Casio Scandinavia (tidligere Casinus AS) holder hus i Bergen, samme by som Camera & Videoteknikk, og har har vært samarbeidspartner siden 1996. Vi utfører betalbar service og all garantiservice på deres produkter.

  Privatpersoner, handlere og andre verksteder kan levere eller sende produktene direkte til oss for service.

  Nyttig informasjon om innsending til vårt serviceverksted finner du her.

  Vår adresse finner du på denne siden.

  Vi anbefaler bruk av 2R fraktetiketter når du sender inn. Disse må imidlertid bestilles på forhånd. Les mer...

   

   

  Support telefon:

  47 45 88 88  Support e-post

   

   

  Casio garantiservice

  Produkter:

  Fotoprodukter, analoge og digitale


  Kopi av kjøpskvittering / garantibevis MÅ sendes med.

  Casio betalbar service

  Produkter:

  Fotoprodukter, analoge og digitale

  Casio logo

  CASIO tilhører markedslederne innenfor verdensomspennende elektronikk - bare i Europa oppnår selskapet en årlig omsetning på mer enn EUR 440 millioner. Selskapet ekspanderte internasjonalt, og CASIO Computer Co. GmbH ble grunnlagt i 1972. Avdelingen ble plassert i Hamburg og ble en distributør med et autoritetsområde i kontinuerlig vekst. I dag er "CASIO Europe GmbH" det europeiske hovedkontoret. Det betjener hele Europa og er direkte ansvarlig for Tyskland og Østerrike. Totalt arbeider ca. 360 ansatte på CASIOs europeiske hovedkontor, som også har et tilstøtende lager. Kontorene huser alle funksjonene til selskapet, inkludert salgs-, markedsførings- og serviceavdelingene. I 1994 flyttet CASIOs europeiske hovedkontor til den nåværende plasseringen i forretningsområdet Business-Park i byen Norderstedt, som også ligger i umiddelbar nærhet til flyplassen i Hamburg.

  Sammen med Europa-sentralen danner selskapene i Storbritannia, Frankrike, Nederland, Norge, Spania, Russland og tallrike distributører i flere andre europeiske land et nettverk som sørger for optimale salgs- og distribusjonsbetingelser.

  CASIO Scandinavia AS

  CASIO Scandinavia AS ble grunnlagt 1. juli 2006. Det norske datterselskapet av CASIO Computer Co., Ltd. vil overta markedsførings- og salgsaktivitetene på forretningsområdet Digital Imaging og Office & School Equipment for det skandinaviske markedet. Datterselskapet har sete i Nyborg/Bergen. Nærheten til Europa-sentralen i Hamburg er en stor fordel for CASIO Scandinavia AS. CASIO Scandinavia AS kan dermed bygge videre på den allerede eksisterende infrastrukturen til selskapet. Norge og Sverige har dessuten svært gode økonomiske forhold og representerer derfor et stort vekstpotensiale for CASIO i Europa.

  CASIO har totalt ca. 530 ansatte i hele Europa. Datterselskapene i Storbritannia og Frankrike, Russland og de mange distributørene i andre europeiske land danner et effektivt nettverk som garanterer optimal salgsdekning og et høyt servicenivå.

  Salget til CASIO Europe GmbH styres av to divisjoner: Forbrukerprodukter og Systemer.

  Besøk Casio


  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt