De er store, de er brede og de tar opp mye plass

  Nei, vi snakker ikke om overskriftene i Nytt på nytt...

   

  I en tid hvor elektronikken vi omgir oss med har blitt stadig mindre, har utviklingen på TV-fronten til dels gått motsatt vei. Og det er bredformatet, også kalt 16:9, som har skylden.

  Monster-TV
  For medarbeiderne hos Camera & Videoteknikk som flytter rundt på disse produktene så det en stund mørkt ut. Det var før flatskjermene endelig fikk overtaket. Den gang en 16:9 TV sett fra siden var like bred som en tradisjonell 21" sett forfra. Heldigvis har disse apparatene fått en relativt kort æra. Men at disse monsterapparatene nå så godt som er borte fra butikkhyllene betyr ikke at det er det siste bedriftens folk har båret på dem.

  Det som ikke går i bredden
  Men nå har altså flat-TV'ene fått overtaket, og ting ser om mulig litt lysere ut. Ihvertfall for litt mindre LCD-TV som nå er blitt hendigere å håndtere. Men større LCD-TV og ikke minst Plasma-TV derimot er fremdeles alt annet enn hendige, og har tvunget frem nye løsninger for transport og oppbevaring. Flat-TV kan nemlig ikke transporteres liggende, da kan skjermen ta skade, og i oppreist stilling står de ikke særlig stødig. De må derfor transporteres i egnede esker eller kasser. Men å oppbevare apparatene i disse boksene på lager er ikke særlig plassøkonomisk. Camera & Videoteknikk har derfor fått spesialutviklet egne stativer som gjør det mulig å stable flat-TV'ene i høyden. Og løsningen har vist seg svært brukbar.

  Men en ting har ikke endret seg selv om apparatene har blitt flate. Flytting av de store TV'ene krever fremdeles to personer.

   

   

  bigwidescreen

  flattv_rack

  flattv_rack2

  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt