Ikke kast bort tiden på unødvendig transport, administrasjon og telefonoppringninger. Du behøver ikke gå via butikken der du har handlet når apparatet ditt trenger service. Kom direkte til oss, uansett hvor du har kjøpt det.


  Registrer din service her   Camera & Videoteknikk regnes som ledende på service innen analog og digital foto og video, og er også en stor aktør på lyd- og flatskjerm-produkter. Vi utfører service og reparasjon av forbrukerelektronikk fra de fleste store produsentene, og sannsynligheten for at nettopp ditt apparat sendes til oss for reparasjon er svært stor.

  Går du til butikken der du handlet, kan det fort føre til at en uke eller to går med bare i forsendelse. Noen butikker har også egne oppsamlingspunkter hvor apparatene først sendes dit før de distribueres videre. Slikt tar tid. Din tid.

  Kontakt heller oss direkte, enten du kommer innom oss, eller du bor slik at du må sende til oss.
  Hvis produktet ditt er et større TV, og det er en garantisak, tilbyr vi gratis henting hos deg privat dersom du bor innenfor våre kjøreruter. Vi har også låne-TV.  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt