JVC Service

  Helt siden før JVC Norge ble etablert i 1984 har Camera & Videoteknikk utført både garantiservice og betalbar service på JVC sine produkter. Spesielt gjelder dette analoge og digitale videokamera.

  Privatpersoner, handlere og andre verksteder kan levere eller sende produktene direkte til oss for service.

  Nyttig informasjon om innsending til vårt serviceverksted finner du her.

  Vår adresse finner du på denne siden.

  Vi anbefaler bruk av 2R fraktetiketter når du sender inn. Disse må imidlertid bestilles på forhånd. Les mer...

   

  JVC garantiservice

  Produkter:

  Videokamera, analoge og digitale
  Fotoprodukter digitale
  Videomaskiner, DVD
  TV
  Audio

  Kopi av kjøpskvittering / garantibevis MÅ sendes med.


  JVC betalbar service

  Produkter:

  Videokamera, analoge og digitale
  Fotoprodukter digitale
  Videomaskiner, DVD
  TV
  Audio

  JVC logo

  JVC er et ledende internasjonalt elektronikkselskap som har oppnådd fremgang ved å kombinere fremragende audio- og videoprodukter med en global programvarevirksomhet, i tillegg til at selskapet har et stadig stigende rykte for sitt profesjonelle utstyr.

  Siden stiftelsen som fabrikant av plater og grammofoner i 1927, har Victor Company of Japan, Ltd. (JVC) vært ledende innen utvikling av maskin- og programvare på det audiovisuelle området. I sin 70-årige historie har JVCs elektronikkteknologi kontinuerlig omformet feltet i verdensmålestokk, inklusive slike gjennombrudd som 45/45-spors stereosystemer for stereoopptak, 4-kanalers stereosystemer (CD-4), 2-hoders videobåndopptakere og VHS-format for hjemmebruk. JVCs vekst har vært tuftet på en solid teknologiorientert filosofi.

  Nå helt i starten av det 21. århundret er høykapasitets, høyhastighets digital datakommunikasjon blitt en virkelighet, og i denne nye tidsalderen vil JVC fortsette å gi kundenes behov høyeste prioritet og levere brukervennlige høykvalitetsprodukter som vil gi deres liv ytterligere spenning og komfort.

  JVC Norge AS ble stiftet i 1984 og er et datterselskap av Victor Company of Japan, Ltd. JVC Norge AS distribuerer alle produkter under varemerket JVC, produktspekteret omfatter alt fra hjemmeelektronikk til avanserte produkter for profesjonell kringkasting.

  JVC Norge AS ligger i nye moderne lokaler på Barkåker like utenfor Tønsberg. Beliggenheten er meget sentral, tett opp til E-18, med gunstig kjøreavstand til både Oslo og Torp flyplass.
  JVC Professional er skilt ut i eget selskap, men med kontorer i samme felleskap.

  Besøk JVC


  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt