Nikon inn i rekken går

  Nikon Norge ønsker å strømlinjeforme sin servicehåndtering, og har valgt Camera & Videoteknikk som ny servicepartner.

   

  Camera & Videoteknikk betjener service på de fleste store merkene på foto- og camcorder-markedet i dag, og har gjennom årene posisjonert seg som den mest komplette servicepartner på fotografiske produkter i Norden.

  Fra 1. mars 2007 er det mange handlere som får et gammelt ønske oppfylt, idet bedriften nå også har fått Nikon inn i sin portefølje.

  Frem til i dag er det Interfoto utenfor Oslo som har utført service for Nikon. Men gjennom en gradvis overgang som skal være fullført innen 1. juli 2007, skal Interfoto nå konsentrere seg om service i det profesjonelle markedet.

   

   

  eastereggCamera & Videoteknikk vil håndtere alt Nikon utstyr fra de enklere konsumentkameraene til det mest avanserte proff utstyret, forteller country manager Bjørn Mangset i Nikon Norge.
  - Vi ønsker å strømlinje serviceprosedyrene våre og få større verkstedkapasitet. Camera & Videoteknikk er en stor servicespesialist som har et godt rykte i bransjen. De håndterer dessuten service av en lang rekke kamera merker, noe som gjør servicehåndteringen enklere for våre forhandlere.

  For å få utført service og reparasjoner på Nikon kamera og tilbehør kan eierne som vanlig kontakte sin forhandler, alternativt et av Nikon sine autoriserte verksteder. For at innsendelse av produktet skal bli rimeligst mulig for kunde, tilbyr Camera & Videoteknikk 2R.

   

   

  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt