Pentax Service

  Camera & Videoteknikk AS overtok fra 1. oktober 2009 all service på Pentax i Norge. C&V samarbeider med Pentax leverandør Focus Nordic.

  Privatpersoner, handlere og andre verksteder kan levere eller sende produktene direkte til vår avdeling i Oslo for service.

   

  Adressen du bruker er:

  Camera & Videoteknikk AS, avd. Oslo
  Møllergata 4
  0179 OSLO  Nyttig informasjon om innsending til vårt serviceverksted finner du her.

   

  Pentax garantiservice

  Produkter:

  Fotoprodukter, analoge og digitale

  Kopi av kjøpskvittering / garantibevis MÅ sendes med.

  Pentax betalbar service

  Produkter:

  Fotoprodukter, analoge og digitale

  Pentax logo

  Pentax er et merke med stolte tradisjoner, og Pentax startet opp allerede i 1919, da under navnet Asahi Optical Co. Ltd. Produksjonen var opprinnelig optikk til briller, som fremdeles er et viktig område for Pentax.
   
  Det første speilreflekskameraet som ble masseprodusert i Japan, var Asahiflex 1 i 1952. Denne modellen ble banebrytende innen fotografi verden over, og var en stor forbedring fra søkerkameraene som var vanlige den gang. Nå kunne fotografen se nøyaktig utsnittet gjennom objektivet, og ikke fra en parallell søker, som kunne gi store avvik, spesielt ved nærfotografering.
  Kameraet Asahi Pentax fra 1957, var det første kameraet fra Pentax med pentaprisme søker, som benyttes på de fleste moderne speilreflekskameraer i dag.
  I 1964 introduserte Pentax modellen Spotmatic, som var verdens første modell med TTL (Through The Lens) lysmåling. Denne modellen ble raskt en bestselger over hele verden, da det på den tiden var eneste apparat som gav korrekte lysmålinger, uavhengig av type optikk som var påmontert.
  En meget populær modell ble også Pentax ME fra 1976. Modellen oppnådde meget gode salgstall, ikke minst på grunn av at det var verdens minste kamerahus, og hadde meget gode ytelser.
  Videre fulgte banebrytende modeller, og i dag er Pentax en av få produsenter som leverer kameraer med støv- og vannsikring selv fra relativt lave prisklasser, både innen kompakt og speil. Pentax optikk er også anerkjent for førsteklasses ytelse, og er foretrukket av krevende fotografer verden over.

  Besøk Focus Nordic , importør av Pentax


  Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no
  Utviklet i KeyPublisher, et Keyteq AS©2018 produkt