Rask service og reparasjon

Camera & Videoteknikk AS er et av Nordens største verksteder for foto, video, lyd og bilde-produkter, data, smarte enheter og hvitevare. Vårt verksted regnes som ledende på service innen analog og digital foto og video, men er også en stor aktør på lyd- og flatskjerm-produkter, datamaskiner, mobil/tab/pad samt innen profesjonell service og installasjon, onshore og offshore.

Uansett hvor ditt produkt er kjøpt, kan du komme rett til oss for service.

Camera & Videoteknikk AS er et av Nordens største verksteder for foto, video og TV produkter. Vi regnes som ledende på service innen analog og digital foto og video, men er også en stor aktør på lyd- og flatskjerm-produkter samt innen profesjonell service og installasjon, onshore og offshore.

Camera & Videoteknikk ble etablert i Ytre Arna i 1982. Siden 1989 har vi vært lokalisert i Åsane vel en mil utenfor Bergen sentrum, og etter flere utvidelser disponerer vi i dag et areal på ca 1100 kvm. I 2009 etablerte vi også en avdeling i Oslo. Les mer om historien til Camera & Videoteknikk

Spesialkompetanse

Vi leverer idag spesialkompetanse på en rekke områder, både til vanlige konsumenter og til det profesjonelle markedet.

 

- Audio (lydprodukter)
- Videospillere
- Videokamera / DV kamera
- TV / Monitorer / Prosjektører
- Broadcast produkter
- Time lapse
- DVC
- Overvåking
- Presseutstyr
- Foto / Blitz utstyr
- Optikk
- Trådløse telefoner
- Samsung laptop
- Hvitevareservice for Samsung, LG
- Service og vedlikehold på hotelsystemer
- Installasjon, service og vedlikehold på møterom og konferansesystemer onshore og offshore

 


Ved eventuell feil på et produkt er det viktig at kunden ikke blir skadelidende. Vi konsentrerer oss derfor spesielt om minimal leveringstid og høy kvalitet på utført arbeid. Gjennom gode åpningstider på telefon og kundemottak, tilgang til Service-Web for info og kommunikasjon om din ordre når som helst på døgnet, gode fraktavtaler som dekker hele landet til fornuftige priser og egen transport som dekker nærliggende kommuner er vi tilgjengelig for våre kunder.

Historie

Kontakt


Camera & Videoteknikk AS - Liaveien 1 - 5132 Nyborg - 55 39 38 80 - service@camera.no

Remote support     Admin